Novoluní ve lvu 16.8.2023

Přidáno: 14. 8. 2023 22:55:13

14 Srpen 2023

Autor: Blanka Čížkovská Magicstar Ve středu 16.8.2023 v 11:37 nám začne NOVOLUNÍ VE LVU. Toto Novoluní nám ovlivní retrográdní Venuše, aktivní Černá Luna a planeta Uran. Můžeme se těšit na nenadálé zprávy, které mohou naším životem trochu zamíchat, a to hlavně ve vztahové oblasti.

Novoluní ve lvu 16.8.2023

RETROGRÁDNÍ VENUŠE vás povede k řešení vztahů a situací kolem nich. Proto je dobré, se zamyslet nad tím, co nás má daná situace naučit, co máme pochopit a zda sami k sobě chováme dostatek lásky a sebeúcty.

ČERNÁ LUNA navíc trošičku pošťourá v našem ženství, kdy budeme mít potřebu cítit se hezky a tak trochu se zušlechťovat a pečovat o sebe. Upozorňuji, že i muži mají v sobě ženskou část – Aminu, stejně jako ženy v sobě mají svého Amina – tedy mužskou energii. Ale na tu v době NOVA VE LVU na chvilku zapomeneme a nechme rozvíjet tu jemnou, krásnou část Aminy. Samozřejmě budou zde tendence ega dokazovat, kdo je tu pánem, ale spíše doporučuji dobu klidu a odpočinku, než boje.

Navíc URAN, který je v tuto dobu silný, nám pomůže více se spojit s naším ženským já a zvládnout tak těžké životní situace v klidu.

Výhodou NOVA VE LVU je jednoduchost, proto se snažme věci zbytečně věci nekomplikovat, ale spíše hledat jednoduchá řešení. Týká se to i citové oblasti, kdy nám emoce, které nejsou v harmonii, mohou hezky pošramotit naše vibrace, a tedy i potažmo život. Jelikož i zde platí: "Co vyzařuji, to přitahuji".

V období NOVA VE LVU je dobré si zdravotně hlídat srdce, alortu, ale i krevní tlak a krevní oběh, s tím vám může pomoci extrakt CARDICA popřípadě čaj PERUÁNSKÝ LASKAVEC. Zakoupíte ZDE.

Co se týká magie a čarování, v době, kdy jde měsíc do Nova, se dělají ,,odeklínačky", kdy se zbavujeme všeho, co nám škodí, ubližuje, či je nám jinak nepříjemné, abychom mohli využít dobu Novu k novým začátkům v životě, rozjet své projekty, ale i nastartovat náš život tím správným směrem. Vhodný je rituál "ZAPUZOVACÍ", popřípadě "OCHRANNÝ". Kompletní sadu rituálu, kde máte vše posvěcené a nastartované, zakoupíte ZDE. Čarovat můžete od teď + 3 dny po Novu, víc ne.

Pro ty, co si netroufají čarovat, mám dobrou zprávu, chystám pro vás rituály, kdy za vás budu i čarovat – jedná se o Evropskou, Tarotovou a Lidovou magii. Jak to vše bude na světě, dám vědět.

Zatím ale běží PRÁZDNINOVÁ AKCE NA VÝKLADY Z KARET a kdo se potřebuje poradit, co a jak dál, jak nastartovat své plány sny a vize, nebo se jen poradit, jak vyřešit daný problém, s radostí se vám kouknu.

Přeji vám krásné dny, hodně lásky, radosti a pohody.

Blanka Čížkovská Magicstar

__________________________________

Autor: Blanka Čížkovská Magicstar

E: blankamagicstar@email.cz
FB: https://www.facebook.com/vykladyzkaret
      https://www.facebook.com/bylinkyzamazonie

Více o Blance

Další články

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení