🌙 TRADIČNÍ FESTIVAL ZDRAVÍ KROMĚŘÍŽ - JIŽ TENTO VÍKEND 24.-25.2.2024 🌞

Přidáno: 19. 2. 2024 19:02:34

19 Únor 2024

Přemýšlíte o zajímavém programu na blížící se víkend? Navštivte FESTIVAL ZDRAVÍ, konající se v so+ne 9-17 na výstavišti v Kroměříži.

🌙 TRADIČNÍ FESTIVAL ZDRAVÍ KROMĚŘÍŽ - JIŽ TENTO VÍKEND 24.-25.2.2024 🌞

Čeká na vás mnoho zajímavých přednášek, např. o detoxikaci a ozdravných procesech organismu, zvládání různých fóbií a strachu, chiromantii, horoskopech, osobním rozvoji atd., nebo workshopů se šamanskými rituály.

Stejně tak si můžete užít rozsáhlou prodejní výstavu, která nabízí ezoterické a magické pomůcky, bylinné produkty a přípravky, šperky a minerály, oblečení, masážní pomůcky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů, které udělají radost Vám nebo formou dárku vašim blízkým.

Využít lze rovněž služeb a poraden z oblasti alternativní medicíny, výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii atd.

Více zde: www.hobbyvystaviste.cz

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení